Monday, October 10, 2011

~ Alahai Banjir Lagi ~


Hari ini iaitu hari isnin bersamaan 10/10/2011 berlaku banjir kat smk telok datok ataupun saintifiknye TEDA... hahaha.. jika diingatkan kejadian hari ini serius segan... mie memang terkenal ngan gelaran mr.crab.. so jgn lah cube ambil duit dari saya ye.. mesti tertanya-tanya apa kaitan banjir dengan duit kan? meh saya nak story morry nie... mcm nie.. macam biasa pada hari ini mengikut rutin harian pergi ke sekolah.. but beza pada hari ini ialah hari nie xbelajar sebab merupakan bulan peperiksaan... so,saya ila,teha,zumi dan mila lepak kat surau hari ini sebab xdew paper lah katakan.. hahax..konon nk study kat surau.. but mie xstudy langsung.. asyik zzzz jew.. ok.. lps tu dlm kul 9 pg cam2 zara and tyca datang ke surau.. apalagi makin story morry lah.. ok,then tyca amik my dompet yg penuh dengan duit.. hish~ gabrah i... then dia,teha,and zara amik sorg rm 10.. gila penat mie mintak balik duit mie kat diaowg.. diaowg nie suka sakat and buli mie.. grrrr geramnye.. >< mie mintak smpai waktu rehat.. teha dh pi asrama menghaibkan diri.. so mie follow zara sampai ke toilet... mie mintak sampai ketuk2 pintu toilet tu.. haha.. padan muka dia.. then mie follow dia ke kantin.. n terus mintak... but dia xbagi lagi... tyca jew dh bg duit mie time tu.. lepas rehat,kami masuk semula ke surau.. mie merayu rayu nk duit mie balik.. sampai menangis nangis.. ( banjir tu menangis ) bagi yang kenal mie pastu tahu mie nie kuat nangis.. hahaha... hahaha.. then baru zara bagi balik duit mie.. tinggal teha jew xpulangkan duit mie.. teha cakap dia bg kat budak astra 4kaa 1.. mie pergilah kelas tu tanya sorang2.. huh.. siap marah and buat kecoh kat kelas tu.. perghhh.. mie nangis kat depan kelas tu.. aiyoooo.. #maaf azrul,faisal,akmal,ezad and syamil , mie macam marah dengan korang and kacau masa korang.. hakikatnya duit tu kat teha.. saya baru dapat tahu.. zara bersekongkol dengan akmal.. grrr.. geram.. segan nagis depan guys.. xpelah akhirnye mie dapat balik duit mie... ~ kesimpulannye mimie sayang sangat kat duit mie... so jangan berani amik duit mie jika tak pasti banjir lagi... >< sampai sini jew story morry mie.. luve yaa... keep in touch..

No comments:

Post a Comment

Template Edited by Tyraa Marseilla| All Rights Reserved And Protected