Sunday, October 9, 2011

~ Fiesta Fantasia ~



~ 09/10/2011 ~

diam tak diam dah 2 hari mie x update blog kan.. haha.. bukan apa.. sebab mie busy dengan class and aktiviti.. :) nak citer pasal kejadian hari ini... ok.. set.. ready.. fiesta fantasia? hahaha.. bukanlah sesuatu yang gempak pun.. hahaha.. saje2 letak tajuk tu.. bagi vogue sikit.. ok ok... sebenarnye hari ini ada event family day kat tempat kerja ibu saya.. kat toshiba.. tahu kan? alaa,yang kilang Jepun tu,yang alat electronik.. hehe.. dah tahu? baaaguss.. ok.. seawal 7 pagi mie bangun then get ready nak pergi.. siap punye siap dh kul 730 pagi.. lepas tu terus bertolak kat tempat nk dituju.. kat telok panglima garang.. haha.. sesampai kat sane, pergggh ~ byk betul makanan... terliur mie tengok... semua nampak sedaapppp... lepas tu mie ternampak " ANGRY BIRDS " apalagi, mie pown nk beli.. but ayah tak bagi.. nak nangis mie.. comel sangat.. >< .. okey kita tinggalkan angry birds teruskan citer k.. tup tup tadi mie nmpak ustazah.. apa lagi mie caaaabut dulu.. zzzuupp hilang.. haha.. malas nk terserempak.. tak pasal2 kena ceramah kat situ.. byk acara yang dipertandingkan but mie xmasuk.. haha.. malas lah sebab panas.. nk jaga kulit lah katakan.. hehe.. adek mie masuk acara sepak bola, but xmenang.. dgn bangga dia kata sebelum main : kacang jew " tup tup kalah.. hahaha... gelak besar mie time tu.. nak tahu mie makan apa? mie makan spagetti,burger,ayam gunting,keropok lekor crunchy dan lain2.. banyak gerai kat situ.. sampai xthu nk makan apa.. . haha.. terbaiklah masakan kat situ... nk? xboleh.. dh makan dh.. hehehe.. >< ~ memang penat sgt2... # mie dapat gak beli angry birds masa nk balik.. but bukan patungnyelah sebab dah habis.. sedih.. :'( huhux..

suasana di fiesta

Suasana peserta utk acara yang dipertandingkan

gerai2 yang ada..

~ banyakkan Angry Bird ~

Ayam gunting.. my favourite..

nak amik gambar org yg gunting ayam.. but segan sebab orgnye cute sgt.. ><

banyaknye.. nk?? hehe.. sedaap..

my burger daging specials

segmen makan..

apa yang i dapat beli..

okeylah... sampai sini jew celoteh mie.. harap u guys enjoy.. hahax... # terkilan nie sebab xdapat pi sunway tengok meeoowww iaitu kucing ngan abg iwal.. xoxo.. love yaa!! keep in touch u guys.. <3

No comments:

Post a Comment

Template Edited by Tyraa Marseilla| All Rights Reserved And Protected