Thursday, October 13, 2011

~ peeewit.. exam lagi ~


sudah 2 hari xberblogging.. almaklumlah xsihat and busy dengan exam... dah 3 hari mie exam... hehehe.. best sgt exam.. mcm2 citer disetiap exam yang mie duduki... mie strt exam dengan paper sivik,diikuti dengan paper bm and yg baru pagi td mie take exam bi... hahaha.. nk kata senang xdew lah senang mcm ppt.. susah lah gak... sakit hati gak dengan bi tadi.. xdpt siapkan paper 1 yg bahagian karangan.. tu lah asyik bantu org but diri sendiri.. hurm.. careless... lain kali uruskan paper sendiri baru tolong orang lain ye mie.. hahaha... but paper 2 tadi.. fullamak... sekejap jew siap... oleh kerana dh siap setengah jam lebih awal so apa lagi.. mie pown menyanyi.. layan lagu sekeli mata, rania,gadis dan bunga dan cinta 247... best deyh... lps tu ada pulak kacau line tanye itu lah ini lah.. apa boleh buat.. tolong jew lah dorang tu... untuk exam bm.. fuhh.. best sgt2.. senang seperti makan ayam goreng... hari nie pada jam 3 pm tadi, abg Iqwal ditemuramah di radio UFM ... dh excited mie nak dengar.. tup tup internet problem.. bengang gila... sakit hati... sedih pown ada... :( but mie kena semangat sebab paper math menanti esok.. okeylah kawan2... sampai disini coretan hari ini... tqvm.. <3 love yaa.. keep in touch...

dh dpt kertas sivik.. 42/50

kertas bm paper 1


kertas bi kena lumat..

No comments:

Post a Comment

Template Edited by Tyraa Marseilla| All Rights Reserved And Protected