Thursday, November 24, 2011

~ OMGucci event nie gempak ~


16/11/2011
~ Event ceramah di MCS ~

Gempak tak gempak cite nie bagi saya gempak gila... sebab ia berlaku pada saya kan... haha..ok.. pada tarikh tersebut awal pagi jam 9 saya bertolak ke MCS Banting... almaklumlah ada event.. sesampai kat situ saya pi cari kawan saya.. cari punye cari tup tup kat depan kedai makan lah.. kfine.. tgk begitu ramai org serba merah... macam kenal.. rupa2 nye my brothers max 24: 7 sedang menikmati breakfast kat kedai roti canai... I makan dengan kawan i dan ditemani olehabg Iym ... borak punye borak then dowg naik lah dulu... tak lama kemudian saya and kawan saya ( Nana ) pun naik... hehehe.. then sampai kat hall dia.. tetiba terserempak dengan kawan saya... Rosella... kami memang sekepala.. then kami jumpa dengan abg Fizie.. kenal x? alaaa.. manager artist yg meletop tu... dan saya ternampak abg Rizu Forteen dan ahli2 yg lain.. juz abg Izzue jew lah xdew... saya tegurlah abg Rizu... ingat saya x? wahhh.. dia ingatlah... hehe.. teruskan.. lpstu saya dgr ceramah dalam dewan.. dalam keadaan tak sihat sampai masuk tandas muntah... hu3.. dah habis ceramah tu Max 24:7 and Forteen buat persembahan... memang gempak... thumbs up to Max 24:7 sebab buat improvement.. bagus.. semasa Forteen buat persembahan saya dipanggil oleh abg Rizu utk menyanyi bersama.. lupe sudah lirik,... dah macam apa dah kat atas tu.. segan gila lah... huk huk.. but memang the best moment... selepas habis show sempat borak dengan mereka2 lagi.. he3... yg specials nye abg Jaq bg i present... bagi coklat.. ha3.. sedap tau... siap berebut dengan kawan i lagi tu... yg kelakar dalam perebutan tu i terhantuk kat kereta dan terpelosok masuk dalam kereta abg Farel... ermmmm... memang segan.. serius... abg2 i gelak.. sumpah rasa nak lari jew.. but rasa sakit time tu.. rasa nk nangis pun ada... huk huk.. apa2 pon moment pada hari ini saya tak kan lupe sebab ianya sgt bermakna.. # nak bagitahu nie abg Aaron manager kumpulan max 24:7 sangat kacak... xpercaya? percayalah... dia nie super model tau... terbaiiiik....


~ Bersama Forteen menyanyi di stage ~

Max 24 :7 show


with max 24:7 ( brother )

with abg Rizu

with Rosella and abg Ameer

with abg ARiz

with Rosella

coklat from Abg Jaq.. Love it...

#kfine... disini saja coretan saya... nantikan coretan saya lagi... do keep in touch k.. luve u guys....

6 comments:

  1. atoto ..dy dpat coklat dri abg jag gitu ..haha ..:)sweet lorh ..

    ReplyDelete
  2. ha3.... eryn, wrong spelling... jaq not jag.. hahaha... i love it ( chocolate )

    ReplyDelete
  3. okey2 ..slah ..soryy ...nnti bg2 la choc. tu ..hehe ..

    ReplyDelete
  4. insyaAllah i will.. but yang lain lah sebab yang nie dah makan dah... hahaha

    ReplyDelete

Template Edited by Tyraa Marseilla| All Rights Reserved And Protected