Friday, December 16, 2011

~ Errrm... Childish betul ~



~ 16/12/2011 ~

tajuk atas tu? rasa merujuk sape? mestilah penulis blogger nie.. haha.. acah jew.. ok.. time nie macam biasalah on fb.. tetiba dapat tahu abg Iwal nk pi camp kat tepi ILP dekat2 rumah mie.. aigooo.. excited nk ikuttttt.. so mie text mama (almaklumlah kredit xdak ) but mama kata dah xdew tempat dah... sedihnye... mie miss abg Iwal, mama and abah.. :'( mie pown menyampaikan rasa sedih dengan komen 2 kat status tu...but lepas tu dah tak sedih dah.. TQ bro Icchie icchito and sis sinichi Yaya sebab chill kan saya.. haha.. k areynie batuk n sakit tekak mie xbaik agy.. agaknye nk kena minum air 100 plus kowt.. entahlah.. :( klarh layan photo jerk k...



Baru belajar printscreen.. tq adek Suraya ajar akak... love u... # klah tak nk cakap lebih2 banyak2 sebab saya lapar dan sedih but telah terceria kembali... k.. abg Iwal says something.. haha.. dun worry mie ok lorh.. sampai sini story morry kita.. saya rindu kawan2 saya.. u guys macam family dah.. bye.. keep in touch... love yaa...



2 comments:

Template Edited by Tyraa Marseilla| All Rights Reserved And Protected