Wednesday, December 21, 2011

~ Happy moments bersama yang tersayang ~


~ 17 December 2011 ~

Acccchu... Erm, maaflah kawan2 semua lama tak berblogging sebab kurang sihat.. Jika kawan2 baca post saya pada 16 december, u guys akan tahu yang saya sangat sedih disebabkan satu perkara kan... but hari nie mie nk ceritakan pada u guys kenapa mie gembira sangat2... okey.. pada jam 7 am hp mie berbunyi kring kring... dengan keadaan mamai menjawab call... rupe2 nye mama Myn yg call.. mama kata nk pergy tak aktivity kat tudm tu? terus mata Mie segar.. excited lah katakan.. lepas jew tamat chit chat mie terus mandi cari itulah inilah... okey.. lepastu parents mie hantar lah ke TUDM Jugra sebab aktiviti tu akan dijalankan kat sana.. Mie sampai sana dalam jam 9 pagi.. aigoo.. sampai sana kena soal siasat ngan komander kat situ.. lps tu ada hati nk jodohkan mie ngan komander2 kat situ? gileee... xnk mie.. ngeri gilaaa...ok.. setengah jam gak mie tunggu abg Iqwal sampai... jam 930 pagi abah Man sampai menghantar abg Iwal, abg Syamil, abg Arif and adik Danish.. memang terkejut lah tengok abg Iwal machoo and cool lah time tu.. ahha.. k.. but kami kena tunggu lagi setengah jam utk kedatangan 2 pupu abg iwal... k.. mereka dah sampai jam 10.. selepas tu kami sarapan dulu.. kemudian aktiviti pertama kami rock climbing... ergggh.. apa yg boleh digambarkan ianya sangat susah... susah sgt2.. but tahniah pada mereka yg berjaya... k.. lepastu kitaowg lunch.. sehabis lunch kitaowg semua main paintball.. kami dibahagikan kepada 4 kumpulan.. yeah.. my group menang.. yang kelakar time nie abg Iwal macam tentera berani mati woah.. gilalah.. haha.. but sweet lorh... dapat luangkan masa with abg Iwal and mie dapat new friends... tu adalah point nye.. banyak gelak ketawa dan tangisan ketika ini... ia merupakan kenangan manis buat Mie.. waaaah.. sayang semua...


Abg Ariff and Abg Syamil sedang berbicara dgn komander!!

Abg Iqwal and Danish sedang buat rock climbing

Abg Iqwal sedang menuju ke khemah setelah berjaya melakukan!!

kawan2 menanti giliran untuk aktivity rock climbing

rest setelah main paintball....

~ grrrrr.. dimalam hari berfb-ing ngan abg Iwal... ~

sebenarnye kawan2 ada lagi gambar and video... di dalam hp abg Iwal.. so, kena tunggu yew... best woah... hahaha.. walaupun penat tetapi ia merupakan hari dan saat yg indah sebab dapat meluangkan masa bersama abg Iwal yg saya sayang nie.. huk huk.. # specials thanks kepada mak chu abg Iwal iaitu Aunty Marina.... tak lupe juak pada Mama Myn and abah Man.. dan tak lupa kepada abg Iqwal , Uqashah, Fareez, Daniel, Aina, Sherry, Danish, Syamil, Arif, Kak Lynn & Kak Lyana ... thanks u guys.. :)

No comments:

Post a Comment

Template Edited by Tyraa Marseilla| All Rights Reserved And Protected