Friday, January 27, 2012

~ Terharunya aku My Superstar bagi Hadiah ~



~ 26 / 01 / 2012 ~

Tarikh ni iaitu hari khamis , aku jatuh sakit ( keracunan makanan ) .. hu3... pagi tu, tiba2 van pos laju datang... membunyikan hon nye.. tin tin... aku pergi membuka pintu dengan pakaian yang selekeh untuk mengambil bungkusan dari pos laju.. selepas selesai segala urusan penyerahan, aku pun membelek belek lah bungkusan tu.. terkejut nye aku bila dapat tahu itu bungkusan dari abg Iqwal... waaah.. terharu... bila aku buka bungkusan itu, terdapat hadiah dari Laos dari abg Iqwal... terharu woah... sapa yang tak terharu? aku dapat rantai dari abg Iqwal.. ok aku suka sangat sampai lupe aku sakit.. he3.. k, petang tu aku pergi Hospital Pantai Klang , melawat Pak su aku operation mata... sampai sana pak su aku dh sedar.. Alhamdulillah.. Hope cepat sembuh lawh.. Lepas aku pergi hospital, aku pergi Aeon , mood tak dew sebab sakit lawh katakan.. huhuu3...
# now makin sembuh... rindu dekat abah Man, mama Myn , abg Iqwal, Iqwal superfriend dan semua yang kenal mimie lawh... sayang u guys damn much... a lot of love.. nanti kita jumpa yew bila cuti sekolah.. hehe... thank you for the present .. i love it... =)

~ Tengok ~

~ rantai ( Dreamy ) yang abg Iqwal bagi and my Planner ( Jamie ) yg abg Iym bagi ~

1 comment:

  1. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/01/vote-for-dewisyifaindehouseblogspotcom.html


    Lyeen harap sangat-sangat u all berbesar hati dan meringankan jari-jemari anda untuk tekan butang "VOTE" tu..Okey..:)

    ReplyDelete

Template Edited by Tyraa Marseilla| All Rights Reserved And Protected