Monday, April 16, 2012

~ Having fun with them ~


~ 15 April 2012 ~
~ IKBN BANTING ~


Akhirnya terobat juga rindu I pada my second family(Iqwal's family) and my brother's (Max24:7). Bagi I,semalam merupakan pengalaman yang sangat menarik sebab I dapat berjumpa dengan kawan2 FB I iaitu Naddy,Mahad dan Taz. Eh eh, semalam pun I jumpa abang Aawan. First time jumpa. I datang2 saja jumpa Nad, masa tengah berborak dengar suara jerit ' mimie masuk dewan ' .. so kami pun pandang rupa-rupanya Ojane.. Gabrah kami berlari masuk ke dewan. Kemudian, saya keluar lagi nak jemput Taz masuk sementara nak tunggu Virgo pulangkan bekas *padahal Vir dah buang kat DBKL HeHeHe.. opps.. Kemudian kami masuk ke dewan.. a few minute... > kami pun keluar dewan nak jemput Mahad masuk dewan.. tetiba mata I nampak abang I... siapa siapa? semestinya abang Iqwal... OMGod I miss him so much... dah lah 16 April birthday dia.. Then greet him dengan mama Myn dan abah Man.. Dancer Empire pun ada iaitu abang Syamil dan abang Ariff.. fuhh kena bahan dengan Mama.. Mama kata abang Ariff rindu kat mimi... HaHaHa masa tu hanya mampu gelak.. diteruskan cerita, kami nampak abg Hans dan abg Eykal... apa lagi take pic time... *eh dengan abang I pun dah take pic... lawa woah... lepas tuh cakap dengan abg Hans bagitahu kat abg Jaq jangan merajuk tau!!! HeHeHe.. maaf Jaq i tak buat kek coklat.. sebenarnya nak buat untuk semua but ibu tak beli bahan nak buat macammana.. * Tett nak bagitahu kumpulan yang pakai baju Max tuh datang.. whatever... then saya and kawan2 saya pergi makan then Ojane nampak kami.. dia bagi masa 3 min jew.. but kami apa lagi cabut balik.. *padahal dok menghendap... hahaha... kemudian masa kami masuk dewan balik mereka semua dah kat dewan ready nak perform.. HeheHe.. lepas perform saya pun bergambar dengan mereka.. *choppp saya tolong jual 5 bungkus apam OB... sesiapa nak beli apam boleh order kat OB k.. *eh eh dapat main ukelele abg Iwal juga.. > bukannya pandai main.. hahahaha... yang kelakar kan dan membuat muka saya merah, masa tu saya dengan Jaq, lepas tuh abg Ob kata ' eh Isteri Jaq ' i segan gila.. blushing blushing.. and masa tengah take pic dengan Jaq, memang segan woah... maybe sebab bertentangan mata kowt.. huhuhu.. I juga kena perli dengan abg Iwal... abg Iwal kata ouh Mimie ouhhh errmmm.. hahaha.. *faham2 jew lawh.. * 16 April merupakan birthday abang Iwal... Happy Bufday my beloved brother.. dah 20 tahun dah abang aku ni... nak cerita sebenarnya banyak... but sampai sini sahaja lah.. kalian layan gambar k..

# Gambar2 nie officials di blog saya dan juga di fb saya.. sebarang copycat anda akan saya dakwa.. terima kasih.. much love =) 




~ with my brother Iqwal ~



 
~ buat scenes romantic ~



~ with abg Ob (scenes patung) ~




~ With abg Kim ~


~ with abang Iym a.k.a Mr.Caramel saya ~




~ With Wawa ~


~ scenes yang a bit funny ~




~  with abg Virgo ~


~ with abg Hans ~


~ with abg Eykal ~


    ~ Pepagi buta amik pic ngan abg Hans~


~ peace dengan abg Fi ~


~ with abg Mierul ~


~  with Jaq ~

# setiap gambar mempunyai ceritanya tersendiri... hehehe.. layans...# I LOVE YOU GUYS SO MUCH

2 comments:

  1. sweet story,,BTW you have such a hensem boy 'friend'..hihihi ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for reading my story.. yeah they are handsome.. awesome right.. heheh :)

      Delete

Template Edited by Tyraa Marseilla| All Rights Reserved And Protected