Sunday, May 13, 2012

~ EVENT SKUAD 1 MALAYSIA ~




24/3/2012 ~
ILP BANTING ~



Fuhh lama dah event nie berlaku but baru nak updates.. sebenarnya ianya event biasa2 jew but for me specials sebab dapat jumpa my second family iaitu abg Iqwal and family, abang2 di max24:7, abang Norman, adik Sarah dan family... I juga dapat berjumpa dengan rakan2 facebook saya iaitu Mahad, Tazreena , kak Nini, Kak Eira, kak Mira dan Ezy dll... sesampai kat sana saya tunggu kat luar hall sebab apa? sebab saya takut nak masuk , lagipun saya tunggu kawan2 saya yang lain...tak lama kemudian mereka pun datang... hehe.. ( rakan2 fb ) .. then kami taking picture and berborak dengan abg Iqwal.. hehe .. okeyh masa nie ada rakan fb saya iaitu Amm Jee bagi saya coklat.. sweet kan.. Thanks kawan.. I love it...  Hurm kemudian kami masuk ke dalam dewan dan menyaksikan show dari kak Chomell , abg Aliff Aziz , Abg Ayim Mentor, Max 24:7 dan abg Iqwal.. best woaah.. eh masa kat dalam dewan lah Ezy tegur saya.. maaf ye adik saya tak ingat sama kamu..hehe.. eh tahu tak yang Taz bawak kek coklat nak bagi Virgo? hahah.. sweet kan? untunglah ~ huh saya tak tahu nak cerita apa lagi lah... sebenarnya ada cerita lagi nak cerita but biarlah ianya menjadi rahsia kami2 jew... so kepada semua layan gambar jew lah yew.. hehehe..
 
#
 nak promote jap..

* belilah album Iqwal made in Hollywood , album max 24:7 biar putus sementara dan album aliff aziz 

# Meyh meyh layan photo :


 

 ~ BERSAMA ADIK SARAH ~


~ BERSAMA ABG IQWAL ~


~ ABG VIRGO ~


 ~ BERSAMA ABG IYM ~

~ BERSAMA ABG VIRGO ~


~ BERSAMA ABG OB ~


~ BERSAMA ABG FI ~


~ BERSAMA ABG NORMAN ~


 ~ BERSAMA ABG EYKAL ~


~ BERSAMA ABG KIM ~


~ BERSAMA ABG MIERUL *BUAT SCENE CAT ~


~ BUAT SCENE EHEM2 DENGAN TAZ DAN JAQ ~


~ BERSAMA ABG HANS ~


 ~ BERSAMA ABG A'AR ~


                  

~ BERSAMA ABG JAQ ~

# DAN NAK TENGOK GAMBAR2 YANG LAIN 
*DISINI 
*DISINI

KEEP IN TOUCH YOU GUYS.. LOTS OF LOVE.. =)


No comments:

Post a Comment

Template Edited by Tyraa Marseilla| All Rights Reserved And Protected